Professzionális beléptető rendszerek

Ezúttal a professzionális, akár több telephelyet felügyelő és irányító beléptető rendszerekről lesz szó.

Az alapvető technológiai szempontok természetesen itt is teljesülnek:

  • a rendszer teljes vezetékezését a védett téren belül vezessük, ezáltal megelőzhetjük még a szabotázs kísérletének lehetőségét is beléptető rendszerünk ellen. Természetesen itt is rejtett vezetékezést és védőcsövezést használunk.
  • az ajtóbehúzó meggátolja a véletlenül nyitva maradt ajtón való besurranást
  • a beléptető rendszer áramkimaradás ellen védett
  • nyitásérzékelővel itt is -mint a riasztó rendszereknél- tovább növelhetjük a beléptető megbízhatóságát, lehetőségeit
  • műszaki hiba esetén az ajtó kulccsal is nyitható marad

De mivel is tudnak többet?

A két legfontosabb:

  1. távfelügyelet és monitoring
  2. munkaidő nyilvántartás

Az első lényegében azt jelenti, hogy ugyanazon számítógépről ellenőrizhetjük, sőt akár irányíthatjuk is az egyébként akár különböző földrészeken lévő épületek beléptető rendszerét, jogosultakat és jogosultságokat adhatunk hozzá, vehetünk el vagy módosíthatunk. Ezáltal rendkívüli módon leegyszerűsödik a cégen belüli fizikai mozgás szabályozása, több helyről követhető, illetéktelen próbálkozás esetén riasztás is kiadható. Épületfelügyeleti rendszerbe integrálva az is megvalósítható, hogy egy illetéktelen próbálkozást követően a biztonsági kamerák automatikusan oda forduljanak és a biztonsági személyzet ellenőrizze, hogy figyelmetlenségről vagy behatolási kísérletről van-e szó.

A második rész a bérszámfejtés munkáját könnyíti meg és egyértelművé teszi a munkába érkezés távozás regisztrálását.

Amennyiben a beléptető rendszerekről, azok lehetőségeiről többet szeretne megtudni kérjük látogassa meg honlapunkat vagy lépjen velünk kapcsolatba.

Lehetőség van úgynevezett anti-passback rendszer használatára ami a rendszer kijátszását hivatott megnehezíteni. Ennek lényege, hogy valaki csak akkor tud kijönni valahonnan ha oda be is ment.

A Szelektrovill Kft. készséggel áll rendelkezésükre akár professzionális, akár fél-professzionális beléptető rendszerek tervezésében, kivitelezésében vagy karbantartásában.

A bejegyzés kategóriája: átjelzés, beléptető, erősáram, gyengeáram, lakásriasztó, riasztó, tűzjelző, vagyonvédelem, villanyszerelés, vonulószolgálat
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?