Hozzászólások az épületvillamossági bloghoz

Kedves Olvasók!

Köszönjük az eddigi érdeklődéseket, kérdéseket és reméljük, hogy a jövőben is hasznos információkkal, tanácsokkal, válaszokkal szolgálhatunk.

Sok olyan kérdést kapunk emailben amire a választ valószínűleg mások is szívesen olvasnák. Kérjük ha közérdeklődésre számot tartó kérdése van, a blogon tegye fel. A hozzászólások ugyan csak moderátori engedéllyel jelenhetnek meg, – ennek oka, hogy sok spam illetve “vicces” hozzászólás kerül kiszűrésre napi szinten – de ez 1-2 napon belül meg szokott történni.

A Szelektrovill Kft. blogja szakmai blog. Célja az ismeret terjesztés, a felhasználók kérdéseinek megválaszolása, igényeik még jobb megismerése. Ebben a szellemben szeretnénk tovább folytatni az Önök megtisztelő figyelmével és kérdéseiken keresztül az Önök segítségével.

Bármilyen a tevékenységi körünkkel (riasztó – térfigyelő kamera rendszer – beléptető – tűzjelző – villanyszerelés – számítógép hálózat – stb.) kapcsolatos kérdésre örömmel válaszolunk a blog hasábjain.

Biztonságos és nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindannyiuknak!

A bejegyzés kategóriája: átjelzés, beléptető, erősáram, gyengeáram, lakásriasztó, riasztó, tűzjelző, vagyonvédelem, villanyszerelés, vonulószolgálat
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?