Árak

FIGYELEM! Amennyiben riasztórendszerét távfelügyeletre is ráköti az alábbi árakból további, rendkívül jelentős kedvezményt tudunk adni, a részletekért keressen minket.

Mióta a blogunk elindult szerencsére egyre többen olvasnak minket és tesznek fel kérdéseket emailben. Ennek nagyon örülünk és kérjük ha közérdekű kérdése van használja a blog bejegyzések utáni hozzászólás menüpontot, így mások is hasznos információkhoz juthatnak.

A kérdések egy része az árakra vonatkozik. Magyarország mindig is a különösen árérzékeny régiókhoz tartozott az utóbbi idő gazdasági eseményei ezen nem segítettek, ezért ezek a kérdések teljesen jogosak. Azonban fontos, hogy Ügyfeleink tudják, pontos árajánlatot csak akkor tudunk tenni ha a munkát fel tudjuk mérni. Ez ingyenes. Akkor is az ha végül nem történik megrendelés. Kollégáink az egész országban végeznek árajánlat készítéshez szükséges felméréseket így egy Önnek megfelelő időpontban bizonyosan lesz alkalom az Ön megbízását is beárazni.

 

Miért ez az aprólékosság?

A mi szakmánkban nincs két egyforma munka. Ha egy ikerház két lakását szereljük fel riasztóval akkor sem tudjuk ugyanúgy megcsinálni, sőt! Nem is szabad. Itt visszautalnék a már oly sokszor emlegetett Ügyfél igények és lehetőségek témára. Az átlagos rendszer egy teljesen relatív fogalom és telefonon keresztül nem tudjuk felmérni mennyi kábel kell, azt hol kell vezetni, mennyi ideig tart ez a munka.

Azonban szeretnénk legalább iránymutatást adni azoknak akik riasztó rendszerben, beléptetőben esetleg biztonsági kamerában gondolkodnak. Az ő kedvükért leírunk néhány árat. Ezek bruttó forint összegek és a leggyakoribb igényeket és feltételeket próbálják kielégíteni.

Riasztó rendszer szerelés ára átlagos lakásban: ~45.000,- Ft-tól

Riasztó rendszer szerelés ára átlagos 2 szintes családi házban: ~95.000,-

Riasztó rendszer szerelés ára átlagos, kis méretű irodában: ~80.000,-

Beléptető telepítés ára két terminálra, proximity kártyákkal, szünetmentes tápellátással átlagos körülmények között: ~90.000, – Ft-tól

Biztonsági – térfigyelő kamera telepítés átlagos családi házra: ~100.000,- Ft-tól

Ipartelepek, nagyobb irodák, társasházak, pénzintézetek árait megbecsülni ilyen módon nem lehet. Azonban mindenkit arra biztatunk kérjenek pontos árajánlatot.

Lehetőség van a riasztó rendszert részletre is megvásárolni, ez esetben akár már 1.000,- Ft-tól Öné lehet egy komplett vagyonvédelmi rendszer.

Fentiek nem minősülnek ajánlattételnek.

A bejegyzés kategóriája: átjelzés, beléptető, erősáram, gyengeáram, lakásriasztó, riasztó, tűzjelző, vagyonvédelem, villanyszerelés, vonulószolgálat
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?